Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 20754-24419-67226 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 729,00

(61 kundeanmeldelser)

Helly Hansen W Moss Rain Coat er en halvlang regnjakke, med den seneste teknologi til at holde dig tør. Jakkens design trækker tråde tilbage til de første Helly Hansen jakker.

Jakken er lavet af PU, og den har svejsede syninger, så den effektivt holder v … læs mere her
Er Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort

Beskrivelse

Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort fakta:

  • Navn: Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 729.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 20754-24419-67226

Bestil Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort fra Helly Hansen i dag til kun kr. 729.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort til din ferie

Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Regntøj til damer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være denne vare. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

61 reviews for Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort

Vær den første til at anmelde “Helly Hansen Moss regnfrakke, dame, sort”