Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

Salomon MTN 45, rygsæk, rød

Varenummer (SKU): 21306-24971-69527 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 1.149,00

(37 kundeanmeldelser)

Med MTN 45 rygsækken er du klar til at indtage bjerget, hvad end det er på en vandretur eller hvis du er på skitouring. Rygsækken her er lavet til at klare det meste.

Uanset aktiviteten og niveauet det foregår på, så har du mulighed for at være forberedt … læs mere her
Er Salomon MTN 45, rygsæk, rød på lager?

Annonce
Køb Salomon MTN 45, rygsæk, rød

Beskrivelse

Salomon MTN 45, rygsæk, rød fakta:

  • Navn: Salomon MTN 45, rygsæk, rød
  • Pris: Kr. 1149.00
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Rygsække
  • VareID: 21306-24971-69527

Bestil Salomon MTN 45, rygsæk, rød fra Salomon i dag til kun kr. 1149.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon MTN 45, rygsæk, rød til din ferie

Salomon MTN 45, rygsæk, rød ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Rygsække. Der følger også lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Salomon MTN 45, rygsæk, rød ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Salomon MTN 45, rygsæk, rød og fordelene ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

37 reviews for Salomon MTN 45, rygsæk, rød

Vær den første til at anmelde “Salomon MTN 45, rygsæk, rød”