Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn

Varenummer (SKU): 21649-25314-70217 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.499,00

(92 kundeanmeldelser)

Top regnjakke med den meget behagelige og stærke SIBERIUM 30.000 membran. Her får du en regnjakke på højde med markedets allerbedste. Masser af funktionalitet kombineret med utrolig komfort og bevægelighed. Jakken har en lille knap under lynlåsen, så den … læs mere her
Er Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn på lager?

Annonce
Køb Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn

Beskrivelse

Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn fakta:

  • Navn: Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn
  • Pris: Kr. 1499.00
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 21649-25314-70217

Bestil Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn fra Kilpi i dag til kun kr. 1499.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn til din ferie

Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores gruppe af varer Regntøj til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn hos onlineshoppen AktivVinter.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn og fordelene ved at købe online

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

92 reviews for Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn

Vær den første til at anmelde “Kilpi Hurricane, regnjakke, dame, mørkegrøn”