Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

Cairn Henda hue, råhvid

Varenummer (SKU): 21931-25596-70970 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 319,00

(21 kundeanmeldelser)

Henda huen er en varm og behagelig hue. Den er designet med en syntestisk pels-kvast på toppen og et ellers simpelt design på resten af huen. Perfekt til når du er ude om vinteren.

Materialer:
Yderside: 52% viskose, 22% polyamide, 26% PBT
Inderside: 100% … læs mere her
Er Cairn Henda hue, råhvid på lager?

Annonce
Køb Cairn Henda hue, råhvid

Beskrivelse

Cairn Henda hue, råhvid fakta:

  • Navn: Cairn Henda hue, råhvid
  • Pris: Kr. 319.00
  • Mærke: Cairn
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Huer og pandebånd til damer
  • VareID: 21931-25596-70970

Bestil Cairn Henda hue, råhvid fra Cairn i dag til kun kr. 319.00 – så sendes den direkte til dig.

Cairn Henda hue, råhvid til din ferie

Cairn Henda hue, råhvid er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores varekategori Huer og pandebånd til damer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Cairn Henda hue, råhvid hos onlineshoppen AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Cairn Henda hue, råhvid og fordelene ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

21 reviews for Cairn Henda hue, råhvid

Vær den første til at anmelde “Cairn Henda hue, råhvid”