Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn

Varenummer (SKU): 20903-24568-67864 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 1.279,00

(103 kundeanmeldelser)

Isbjörn of Sweden har med Penguin flyverdragten sat en ny standard for flyverdragter til børn. Dragten er produceret med fokus på 3 ting: performance, uovertruffen kvalitet og miljøvenlighed. Materialerne er i den bedste af slagsen. Dragten er produceret … læs mere her
Er Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn på lager?

Annonce
Køb Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn

Beskrivelse

Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn fakta:

  • Navn: Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn
  • Pris: Kr. 1279.00
  • Mærke: Isbjörn of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Flyverdragter til børn
  • VareID: 20903-24568-67864

Bestil Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn fra Isbjörn of Sweden i dag til kun kr. 1279.00 – så sendes den direkte til dig.

Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn til din ferie

Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Flyverdragter til børn. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn i den kendte webshop AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn og fordelene ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

103 reviews for Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn

Vær den første til at anmelde “Isbjörn Penguin, flyverdragt, grøn”