Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

DIEL Felice, skidragt, dame, hvid

Varenummer (SKU): 17834-21490-58990
Tilbud
Flere billeder

kr. 2.679,00

Diel Felice skidragt er lavet i kvalitetsmaterialer til den aktive kvinde. Den er i slim fit, og har 4-vejs stræk for optimal bevægelsesfrihed og pasform.

Dragten er vind- og vandtæt, samtidig med at den er meget åndbar. Syningerne er tapede for optimal … læs mere her
Er DIEL Felice, skidragt, dame, hvid på lager?

Annonce
Køb DIEL Felice, skidragt, dame, hvid

Beskrivelse

DIEL Felice, skidragt, dame, hvid fakta:

  • Navn: DIEL Felice, skidragt, dame, hvid
  • Pris: Kr. 2679.00
  • Mærke: DIEL
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Heldragter til damer
  • VareID: 17834-21490-58990

Bestil DIEL Felice, skidragt, dame, hvid fra DIEL i dag til kun kr. 2679.00 – så sendes den direkte til dig.

DIEL Felice, skidragt, dame, hvid til din ferie

DIEL Felice, skidragt, dame, hvid er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Heldragter til damer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber DIEL Felice, skidragt, dame, hvid i den kendte webshop AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på denne vare. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

DIEL Felice, skidragt, dame, hvid og fordelene ved at købe online

Køber du varer online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “DIEL Felice, skidragt, dame, hvid”