Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Varenummer (SKU): 21058-24723-68607 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 659,00

(27 kundeanmeldelser)

Isfall modellen er en vind- og vandtæt jakke lavet med tanke på skiløb, men kan også sagtens bruges til almindelig vinterbrug.

Jakken har en god vandtæthed, og de tapede syninger understøtter dette rigtig godt. Derudover er den DWR behandlet som giver en … læs mere her
Er 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld på lager?


Køb 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Beskrivelse

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld
  • Pris: Kr. 899.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skijakker til børn
  • VareID: 21058-24723-68607

Bestil 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 899.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld til din ferie

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den altid eftertragtede varekategori Skijakker til børn. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld i den kendte webshop Skisport.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld og fordelene ved at købe online

Når du handler online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

27 reviews for 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld”