Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

Varenummer (SKU): 24316-27973-76988 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.099,00

(35 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå på lager?


Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå
  • Pris: Kr. 309.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 20858-24523-67753

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 309.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Regntøj til herrer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå hos onlineshoppen Skisport.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

35 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå”