Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort

Varenummer (SKU): 21065-24730-68644 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 719,00

(16 kundeanmeldelser)

2117 of Swedens Lillhem er en let isoleret skijakke fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor den både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skijakken er åndbar og ideel til det aktive barn. Den er designet så det ligner en anorak, men har lang lynlås i den … læs mere her
Er 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skijakker til børn
  • VareID: 21065-24730-68644

Bestil 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Skijakker til børn. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort i webshoppen AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, deriblandt også det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort og fordelene ved at købe online

Købes der ind i en webshop, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

16 reviews for 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort”