Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 20864-24529-67785 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 799,00

(88 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en elastisk hætte. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 529.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til damer
  • VareID: 20864-24529-67784

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 529.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Softshell jakker til damer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort hos onlineshoppen Skisport.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Shoppes der produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

88 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort”