Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Varenummer (SKU): 20867-24532-67801 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 719,00

(20 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy på lager?


Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy
  • Pris: Kr. 529.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20867-24532-67799

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 529.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Softshell jakker til herrer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy ved den velkendte shop Skisport.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

20 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy”