Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

Dates behøver ikke finde sted ved et bord på en restaurant eller café. De kan også være aktive oplevelser, hvor man får rørt sig og brugt kroppen. Hvis du er lidt idéforladt, giver vi dig et par inspirerende idéer her.

Har du også brug for at bevæge kroppen for at holde liv i hovedet – og ikke mindst samtalen? Det kan være ret afgørende på en date, hvorfor det helt klassiske format måske ikke passer til dig. Du kan med fordel kvitte de hårde stole på de dyre restauranter og i stedet invitere din date ud i naturen eller hjem i soveværelset…

1.  Cykl ud i det blå

Der er ikke noget så opkvikkende som en god cykeltur, og så kan det også være en meget romantisk aktivitet. Der findes nemlig et utal af naturskønne destinationer for cykelturen, hvor I kan nyde alt fra bølgende, grønne enge til blåt hav og blomstermarker.

Ja, I kan endda komme op at cykle i råt klippelandskab, hvis I tager cyklerne til solskinsøen, Bornholm. Her findes der nogle utroligt smukke cykelruter, som bliver endnu smukkere, når man er to.

2. Tag på vandretur

En vandretur er, ligesom cykelturen, en skøn aktivitet til en date. Det er helt op til jer, hvor langt I vil vandre, og I kan vælge en rute, der passer til jeres ambition og kondition. De fleste snakker virkelig godt sammen på en gåtur, hvorfor det kan være en oplagt måde at lære hinanden at kende på.

Hvis I bliver glade for hinanden, kan I overveje at kombinere cykel- såvel som vandretur med en overnatning i shelter. Det kan være enormt hyggeligt og ikke mindst romantisk, især hvis man ligger helt alene sammen under stjernerne.

3. Kom i form i soveværelset

Én af de sjoveste og mest fysisk krævende former for dates finder sted i soveværelset. Ja, vi snakker selvfølgelig om lagengymnastik, som er kendt for at forbrænde masser af kalorier på en ganske nydelsesfuld måde. Når vi er intimt sammen, udskiller hjernen nemlig mange glade stoffer og hormoner, der får os til at føle os lykkelige og afstressede. Derfor kan det være en meget skøn form for date.

Lagengymnastik er ikke nødvendigvis en god første-date-idé – men det kan det være. Det kommer nemlig helt an på personen. I dag findes der således flere online platforme, hvor folk matcher og mødes for at have sex. Man behøver altså ikke nødvendigvis at have datet i en evighed, før man kan gå til den sjove aktivitet i soveværelset.

Så længe begge parter er enige og samtykker, er det bare at varme dynerne op. Derfor kan det netop også være en fordel at benytte en platform, der har dette ene formål til øje. På den måde er begge parter indforståede med, hvad man ønsker sig af daten.