Telefon: 7876 8672 – kontakt@photomotion.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort

Varenummer (SKU): 24321-27978-77010 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 639,00

(13 kundeanmeldelser)

Klacken regnbukserne er designet helt simple, således at de er ideelle som de lette bukser du kan have med på turen og hurtigt tage på hvis regnen skulle komme.

Bukserne har to lommer, så du let kan tilgå de småting du ikke har i en eventuel rygsæk.

Spe … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 639.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 24321-27978-77010

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 639.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den altid eftertragtede varekategori Regntøj til damer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort i webshoppen AktivVinter.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg denne vare. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

13 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort”